Wordt jouw bedrijf de volgende steunpilaar?

Ons werk zou niet mogelijk zijn zonder andere mensen en organisaties. Verschillende bedrijven, maatschappelijke organisaties en verenigingen uit Oost-Nederland dragen Vang je Droom een warm hart toe. Zij mogen zich dan ook met recht ‘steunpilaar’ van Vang Je Droom noemen! Wil je ook steunpilaar worden en zo helpen om dromen te realiseren, organiseren en bekostigen? Dit zijn onze mogelijkheden:

  • Adopteer een droom (groepsactiviteit)

Door een droom te adopteren wordt jouw bedrijf, organisatie of vereniging aan een specifieke, door de Vang je Droom georganiseerde groepsactiviteit gekoppeld. Je kunt deze droom financieren, mede-organiseren of op een andere manier mogelijk maken. Wij zorgen er uiteraard voor dat jouw bedrijf daarbij de aandacht krijgt die het verdient. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  • Maatwerk

Staan aandacht voor mens en maatschappij hoog in het vaandel staan binnen jouw bedrijf? Wij kijken graag samen hoe we jullie bedrijfsvisie en -activiteiten kunnen combineren met die van ons, in welke vorm dan ook. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

  • Donatie

Dromen verwezenlijken kost geld en een bijdrage wordt zeer gewaardeerd. Als je ons financieel wilt steunen, dan kun je de donatie overmaken op bankrekeningnummer NL63 ABNA 052 0442 644, ten name van Vang je Droom onder vermelding van ‘Donatie’. Omdat Vang je Droom de ANBI-status van de Belastingdienst heeft, is de gift aftrekbaar en komt de gehele bijdrage ten goede aan het realiseren van dromen. Elke donatie is voor ons een geweldig positieve opsteker!